Store:
Qudwah Global Network
Feedback
0
(0 reviews)
Contact vendor
- 19%
-19%

SET ANAK KEBAL IMUN FREE GIFT MINYAK HABBATUSSAUDA DAN SARI CUKA TIN

In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
3146325248-1660642833400-0
10 Days
Brand: No Brand
RM23980
RM29460
You save: RM5480

Description

Musim batuk demam ni, rasa tak tentu arah ibu – ibu bekerjaya bila kena sembur dengan bos sebab kerap sangat apply EL bila anak-anak tak sihat.

Sekarang ni memang musim demam sebab virus virus bermaharajalela. Yang paling merisaukan kalau dijangkiti INFLUENZA. Kalau anak anak ada simptom ni kita sebagai ibu bapa kena lah berhati hati.

✅ Demam

✅ Batuk berkahak

✅ Selesema

Set ANAK KEBAL insyaAllah boleh menyelesaikan masalah sakit anak-anak. Bagi yang nak mencuba InsyaAllah boleh cuba Set ANAK KEBAL yang hanya menggunakan bahan semulajadi sahaja.

Set ANAK KEBAL ni terdapat :-

✅ Minyak Zaitun Olivie 30X Plus

✅ Madu Gunung Kyrgyzstan

✅ Minyak Habbatussauda

✅ Sari Cuka Tin

Yes, 4 bahan ini sahaja InsyaAllah dapat membantu. Jadi tak risau jika ubat kat farmasi/klinik habis. Ini adalah remedi semulajadi yang mesti ada di setiap rumah.

Kalau nak cuba, boleh beli sinergi produk ni di:

Jangan risau, produk-produk ni dah terbukti secara saintifik. Buktinya :-

▶️ Dalam minyak zaitun ada Hydroxytyrosol (HT), sebatian fenolik molekul kecil (yang terkandung dalam minyak zaitun serta ekstrak daun zaitun), berfungsi menyahaktifkan virus influenza A termasuk subjenis H1N1, H3N2, H5N1 dan H9N2. (Yamada et al., 2009)

▶️ Asid asetik yang terdapat dalam sari cuka tin menyebabkan ketidakaktifan glikoprotein (terdapat pada permukaan virus influenza) (Fraise et la., 2009)

▶️ Habbatussauda & madu pula ada peranan antivirus disamping menyokong sistem imuniti tubuh. (Prawiro et al., 2021)

#OliveHouse

#AafiyatLifestyle

#Anakdemam

#AnakKebal

#Influenza

#Olivie30XPlus

#SariCukaTin

#Habbatussauda

#MaduGunung

Features

Brand:
No Brand

Reviews

Average Star Rating:
0.00 (0 reviews Total)
  • 5 stars
    0
  • 4 stars
    0
  • 3 stars
    0
  • 2 stars
    0
  • 1 star
    0
Have you used the product?
Tell us something about it and help others make the right decision
Show reviews with:
5 stars (0 reviews)
4 stars (0 reviews)
3 stars (0 reviews)
2 stars (0 reviews)
1 star (0 reviews)

No reviews found

More items from us

Tamar Koko Asli Minuman Koko Pilihan Keluarga
In stock
3269264663-1666423868075-0
10 Days
Brand: No Brand
In stock
2532320509-1633501438684-0
10 Days
Brand: No Brand
In stock
2531891675-1633492812213-0
10 Days
Brand: No Brand

Our best products